Wie zijn jullie?

Voor een mooie persoonlijke ceremonie is het natuurlijk belangrijk dat ik jullie een beetje leer kennen. Daarom kom ik bij jullie thuis voor een uitgebreide kennismaking. De tijd vliegt op zo'n moment voorbij want er is altijd veel te vertellen en ik wil graag veel weten.

 

Na het gesprek heb ik een beeld van hoe jullie elkaar ontmoet hebben, waarom de ander voor jou heel bijzonder is, wat de dromen voor de toekomst zijn, welke eigenaardigheden je aan moest wennen enzovoort, enzovoort. Kortom, wie zijn jullie samen, en wie zijn jullie individueel.

 

Ook hebben we het over de mensen die een bijzondere rol in jullie leven spelen en straks bij de ceremonie aanwezig zullen zijn.

 

Vanzelfsprekend neem ik ook uitgebreid de tijd om jullie wensen en vragen rond de ceremonie door te spreken, zodat jullie straks vol vertrouwen kunnen genieten van dit voor jullie zo speciale moment.

 

Liefde, humor, emotie, verrassing er is voor alles plek in jullie trouwceremonie. Wellicht pakken jullie er tijdens ons gesprek muziek bij die jullie graag willen laten horen, of een gedicht. Of er komen foto's op tafel van speciale momenten of mensen. Alles kan als we samen zitten.

 

Met alle informatie ga ik  aan de slag om jullie ceremonie vorm te geven in persoonlijke woorden en zie ik jullie terug op jullie trouwdag!